Bli medlem

Som medlem utgör du grunden för vårt parti. Det är dina perspektiv, dina insikter och ditt engagemang som ligger till grund för vår politik och vår gemensamma förmåga att förändra samhället.

Bli medlem genom att klicka här:

 

Du kan Swisha in ditt medlemskap genom att använda den här QR-koden:

Swish Bli medlem QR-kod

Det bästa sättet att starta engagemanget i Socialdemokraterna är att komma på en av våra välkomstträffar för nya medlemmar. Där får du information om hur du får ut mest av ditt engagemang i partiet och du har chans att ställa dina frågor och lufta dina tankar.

Vill du vara med och påverka? Då finns flera möjligheter. Den största delen av verksamheten sker i S-föreningarna. Där träffas medlemmar för att bl.a. diskutera politik, skriva och driva förslag om partiets politik och verksamhet på såväl lokal som nationell nivå och umgås.

Autogiro
Du kan välja att betala din medlemsavgift med autogiro. En bonus med det är att man då kan välja om pengarna ska dras varje månad, varje kvartal, varje halvår eller en gång per år. Du kan alltså välja att betala exempelvis 20kr/månaden istället för 240kr/år.

Klicka här om du vill anmäla autogiro digitalt med hjälp av bankID. Länk till annan webbplats.

Klicka på denna länken om du vill skriva ut autogiroblanketten för att sedan lägga på posten (porto betalt). Länk till annan webbplats.

 

 

Engagera dig

Gå med i partiet

Genom att gå med i partiet visar du ditt stöd till den socialdemokratiska idén om en stark välfärd, där vi håller ihop och hjälper varandra när det behövs.

Som medlem har du också möjlighet att påverka vår gemensamma politik, att tillföra partiet nya idéer.

Som medlem väljer du hur aktiv du vill vara, om du vill vara en anonym supporter (vi berättar inte för någon om vilka som är medlemmar hos oss) eller stå längst fram på barrikaderna.

 

Prata med andra

Är du socialdemokrat, oavsett om du är medlem eller ej, är det viktigt att samtala med andra, i lunchrummet, i familjen eller bland vännerna. Vi är många och lyckas vi övertyga bara någon var kommer det ha stor påverkan i samhället.

Som medlem i Socialdemokraterna får du också extra stöd för att ta sådana diskussioner, dels för att vi pratar med varandra men också genom vår studieverksamhet.

 

Ge ett bidrag

Att driva politik kostar pengar. Genom ditt bidrag kan vi nå ut till fler väljare i hela Sverige! Alla bidrag gör skillnad, stora som små.

Välj själv om du vill göra en tillfällig insättning till vår kampfond (med till exempel swish) eller om du vill bli månadsgivare.

 

Delta i studier

 

Delta i samtal

 

Följ oss i sociala medier